Contactgegevens

  Kooistra Tandprothetiek

  Esdoornlaan 12

  1722 ZD - Zuid-Scharwoude

  Telefoon: 0226 - 32 11 84

 

Snel afspraak maken?
Vul het on-line formulier in en wij nemen spoedig contact met u op voor het maken van een definitieve afspraak

 

Stel hier uw vraag!
Stel uw vraag on-line! Wij zullen spoedig antwoorden.

 

Wat doen wij?

De tandprotheticus, specialist voor uw prothese
Wij zijn specialist in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen. De volledige prothese  wordt aangemeten en vervaardigd zonder dat daar een verwijzing van b.v. een tandarts voor nodig is. Op verwijzing/samenwerking met een tandarts of implantoloog vervaardigen wij geheel zelfstandig ook plaat-, frame- en overkappingsprotheses op wortels of implantaten. Reparaties en aanpassingen (rebasing) van het kunstgebit zijn bij ons ook in bekwame handen.

 

Hoe lang duurt het voordat ik een nieuwe prothese heb?
Vanaf het eerst bezoek tot plaatsen werken wij zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreken wij met u, uw persoonlijke wensen.

 

Na enige bezoeken aan ons centrum beoordelen wij samen met u de in was gemaakte proefprothese. De stand van de tanden, de esthetiek en de techniek worden daarbij nauwkeurig gecontroleerd. Veranderingen zijn nu nog mogelijk.

 

Als alles is goedgekeurd wordt de prothese afgemaakt en geplaatst. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van een nieuw kunstgebit moet u rekenen op ongeveer zes bezoeken. De kosten van een prothese zal veelal door de ons rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar worden gedeclareerd. Wij kunnen u hierover nader informeren.

 

Neem a.u.b. contact op met ons als:

  • er pijnklachten zijn
  • uw prothese los zit
  • uw gezicht veranderd is
  • uw prothese regelmatig breekt
  • de tanden/kiezen stomp geworden zijn 

 

Herkent u een van deze bovenstaande problemen, maak dan een afspraak met onze praktijk. Tenslotte gaat alles prettiger met een optimaal functionerend kunstgebit.


Nazorg en garantie zijn voor ons een vanzelfsprekende zaak. Wij geven sowieso op geleverd werk één jaar garantie en eventuele aanpassingen achteraf (bijv. pijnplekken) lossen wij kosteloos voor u op.